Uživatelská nabídka

Přihlášení uživatele

Návštěvnost

18203
DnesDnes3
VčeraVčera4
Tento týdenTento týden15
Tento měsícTento měsíc53
CelkemCelkem18203
18.218.48.62

Konec roku jsme oslavili společně. Vašek nás všechny přivítal, seznámil s programem a před slavnostním přípitkem popřál všem dobrý poslední večer v tomto roce. Pro nastartování zábavy bylo zapotřebí dobrého jídla a pití, kterého bylo dostatek po celou dobu.foto1 Jídlo pro nás připravil Jarda - děkujeme, bylo to výborné. Pro kvalitní zábavu by jídlo nestačilo. Celým večerem nás provázela hudba od Martina - děkujeme. Jelikož mezi nás přišli i nečlenové, bylo zapotřebí je seznámit s tombolou, kterou připravila Eva - děkujeme.dsc05866

Po půlnočním přípitku jsme se odešli podívat na ohňostroj mezi paneláky. Návrat do Sportbaru znamenal pokračování v tanci a veselí. Všichni jsme byli spokojeni, a tak po vzájemné dohodě máme objednaný tento sál i pro dalšího Silvestra.


Další fotografie jen pro registrované po přihlášení ve fotogalerii

Světový (dříve "Evropský") den první pomoci se od roku 2000 koná vždy druhou sobotu v září. Vyhlašuje jej každoročně Mezinárodní federace červeného kříže a červeného půlměsíce. Do této akce propagující důležitost znalosti první pomoci se zapojuje cca 170 národních společností ČK a ČP ve světě. My jsme si tento významný den připomněli již tradičním výstupem na Rolandovu vyhlídku.

Číst dál: Světový den první pomoci

V letošním roce jsme den ČK z organizačních důvodů oslavili až o týden později. V plánu byl opět výšlap na Rolandovu  vyhlídku, ale počasí bylo tentokrát velmi nepřející, a tak jsme byli nuceni využít pohostinnosti buřtárny U Pěti buků, která se nachází na trase k vyhlídce.

Číst dál: 8. květen - Den červeného kříže

 

Místní skupina ČČK HSM srdečně zve

na přednášku a besedu

s MUDr. Zdeňkem Brátem

 

Nádorová kožní onemocnění

Číst dál: Beseda na téma Nádorová kožní onemocnění

Kdysi velmi populární, nyní upadá v zapomenutí. MDŽ je Mezinárodní den žen. Pro ty, kteří netuší, si mohou kliknout zde.

Číst dál: Oslavy MDŽ

Další články...

  1. Výroční valná hromada MS