Uživatelská nabídka

Přihlášení uživatele

Návštěvnost

18204
DnesDnes1
VčeraVčera3
Tento týdenTento týden16
Tento měsícTento měsíc54
CelkemCelkem18204
3.129.67.26

Poslední den v roce 2016 jsme se sešli u Jardy ve Sportbaru. Společně jsme oslavili Silvestr a vstup do roku 2017.

Číst dál: Silvestr 2016

Po třech letech jsme si opět připomněli základy první pomoci. Přednášející paní Veronika Mílová nám oživila chování při úrazech a poskytnutí první pomoci raněným před příjezdem lékaře. Při  prezentacích nám určený čas uběhl velmi rychle.

Číst dál: Beseda o první pomoci

Začalo září a v tomto měsíci si vždy připomínáme Světový den první pomoci. Sraz byl 9. září v 17 hodin na obvyklém místě u mostu za školou. Jelikož jsme se sešli v malém počtu, místo na Rolandovu vyhlídku nás Eva pozvala na svou zahrádku. Tam nám Karel v krátkosti připomněl tento významný den a potom už jsme si užívali krásný teplý podvečer s dobrotami z Eviččiny udírny. A jaké to bylo? To můžete spatřit na několika fotkách, které vyhotovil náš dvorní fotograf Martin. Díky všem, kdo přišli a zvlášť Martinovi a Karlovi. Za rok na shledanou.

Rok uplynul jako voda a máme zde opět 8. květen - významný den, který je připomínán jako den Červeného kříže a Červeného půlměsíce.

Číst dál: 8. květen - Světový den Červeného kříže

Letos jsme se domluvili na pomoci Barevným domkům. Připravili jsme pro ně sál a pohoštění. Klienti Barevných domků soutěžili, tancovali a bavili se. Soutěže pro ně zařídili vedoucí a odměny obstarali členové naší místní skupiny ČČK. Se soutěžemi pomohli Martin a Eliška, patří jim dík. Účastníci odcházeli domů spokojení, plní dojmů. Na oplátku pozvali naši skupinu ČČK na jejich akce. Fotky pro registrované jsou ve fotogalerii.