Uživatelská nabídka

Přihlášení uživatele

Návštěvnost

18208
DnesDnes5
VčeraVčera3
Tento týdenTento týden20
Tento měsícTento měsíc58
CelkemCelkem18208
3.145.184.89

V pátek 15. listopadu proběhla beseda s paní Mgr. R. Karešovou na téma život ohrožující stavy.

Číst dál: Život ohrožující stavy

Již se stalo dobrým zvykem, že se vždy na podzim uskuteční setkání místních skupin ČČK. Letos proběhlo na Vápence v Horních Albeřicích. Za naši skupinu se zúčastnilo 9 členů. Navázali jsme nová přátelství při stolním fotbálku a kulečníku. Ve vědomostním testu se naše skupina umístila na prvním místě - cenu za vítězství jsme hned "ztrestali". 

Těšíme se na další setkání.

Fotografie

Pátek 13. bývá v mnoha zemích považován za neštastný den. Kdo ale nevěří na pověry, může si ho i užít. A tak jsme navzdory datumu vyrazili na Rolandovu vyhlídku, abychom si připomněli "Světový den první pomoci".

Číst dál: Světový den první pomoci

Začátkem května si vždy připomínáme Světový den Červeného kříže. Letošní předpověď počasí nebyla jednoznačná a tak jsme se rozhodovali až na mostě. Někteří to vzdali  a uchýlili se do místní restaurace fandit hokejistům (vyhráli jsme nad Švédy 5:2). Počasí se nakonec umoudřilo a tak jsme se mohli vydat na naši oblíbenou Rolandovu vyhlídku.

Číst dál: Den ČČK 

Jak jsme si již v posledních letech zvykli, tak i letos jsme připravili pro naše ženy malou oslavu jejich svátku. Sešli jsme v pátek v podvečer a v přátelské náladě si popovídali, zatancovali a předali ženám malý dárek s kytičkou rudého karafiátu. Díky patří Jardovi za skvělé občerstvení a Martinovi za přípravu hudby.

fotografie

Další články...

  1. Valná hromada